Kan du ikke finde det du leder efter? Prøv Avanceret søgning

Platforme

PRIVATLIVSPOLITIK

GameStops tilsagn om ret til privatliv

GameStop Limited ("GameStop", "vi", "vores" og "os") respekterer og beskytter din ret til privatliv i forhold til din interaktion med dette websted www.gamestop.dk ("Webstedet"). Vi har vedtaget følgende politikker for at beskytte dine personlige oplysninger og beskytte fortroligheden. Alle oplysninger, som er tilvejebragt af dig til GameStop via dette Websted eller på anden måde, vil blive behandlet i overensstemmelse med Persondatalovens til enhver tid gældende regler.

Denne politik gælder kun for vores Websted. Den gælder ikke for vores butikker eller nogen andre kanaler, der ejes eller drives af GameStop, som anvendes til salg af produkter eller tjenesteydelser. GameStop opretholder en særskilt privatlivspolitik for personlige oplysninger, der indsamles i forbindelse med sine detailhandler.

Sørg for, at du læser denne Privatlivspolitik, før du bruger dette Websted. Hvis du ikke læser, eller hvis du er uenig med et aspekt af Privatlivspolitikken, bør du ikke bruge dette Websted. Ved din brug af dette Websted accepterer at være bundet af vilkårene i denne Privatlivspolitik og at dine persondata behandles som beskrevet heri.

Hvordan får vi dit samtykke til indsamling af dine personlige oplysninger?

Når du giver os personlige oplysninger for at gennemføre en transaktion, placerer en forudbestilling eller returnerer et køb, samtykker du til vores indsamling af dine personlige oplysninger, og at vi bruger dem til dette formål.

Hvis vi beder dig om personlige oplysninger af en anden årsag, såsom konkurrencer, vil vi særskilt bede dig direkte om dit samtykke hertil.

Vi kan bede dig om at give dit udtrykkelige samtykke, såsom ved at markere en boks for at give dit samtykke til at modtage markedsføringsmateriale.

Du kan kontakte os til enhver tid, hvis du ønsker at tilbagekalde eller ændre dit samtykke til vores brug og videregivelse af dine oplysninger. Vi vil imødekomme din anmodning efter modtagelsen af en sådan meddelelse, med forbehold af juridiske og kontraktlige restriktioner relateret til dine transaktioner. Du kan sende en skriftlig meddelelse derom til GameStop på Denhelp@gamestop.com

Hvis du har "tilmeldt" dig eller abonnerer på et af vores nyhedsbreve, vil vi altid give dig mulighed for at "fravælge" eller afmelde dem. For eksempel vil hvert e-nyhedsbrev vi sender til dig inkludere et link eller en anden metode til at afmelde eller afvise yderligere e-nyhedsbreve.

Når du vælger at give os dine personlige oplysninger, giver du dit samtykke til brug og videregivelse af dine personlige oplysninger som angivet i denne Privatlivspolitik, og som yderligere kan identificeres på tidspunktet for indsamlingen.

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

Hos GameStop indsamler vi personlige oplysninger og ikke-personlige oplysninger. De typer af oplysninger, vi indsamler, afhænger af arten af din interaktion med os. Du kan vælge ikke at give os dine personlige oplysninger. Men hvis du gør dette, er vi muligvis ikke i stand til at give dig det produkt, den tjeneste eller de oplysninger, som du har bedt om.

Personlige oplysninger - Personlige oplysninger er oplysninger, der kan identificere en person eller oplysninger om en identificerbar person. Vi kan indsamle personlige oplysninger, herunder følgende:

 • kontaktoplysninger - dit navn, postadresse, telefonnummer og e-mailadresse
 • personlige præferencer - meninger, interesser, hobbyer, produktnskesedler, sprogindstillinger og markedsføringssamtykke; og
 • Økonomiske oplysninger og oplysninger om transaktioner - produkter købt, betalingsmetode, beløb betalt og kredit- eller betalingskortnummer.

Ikke-personlige oplysninger - Ikke-personlige er oplysninger, der ikke identificerer dig som person. For eksempel kan vi indsamle visse ikke-personlige data, når du besøger vores Websted, såsom din IP-adresse, typen og versionen af den browser du bruger eller den forelæggende URL; eller vi kan indsamle og opsummere kundeoplysninger i et ikke-personligt, samlet format til statistiske og forskningsmæssige formål.

Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger?

De primære årsager til, vi indsamler personlige oplysninger fra dig, er:

 • For at fuldføre en salgstransaktion med dig
 • For at placere forudbestillinger på dine vegne
 • For at opfylde dine anmodninger om produkter, tjenester eller oplysninger
 • For at begrænse risikoen for svig eller fejl, når vi behandler dine transaktioner, refusioner og/eller byttevarer
 • For at administrere rabatter
 • For at gennemføre konkurrencer, kampagner eller undersøgelser

Vi bruger også dine personlige oplysninger til andre, sekundære årsager, herunder:

 • Kundeservice
 • Som en del af udvidede serviceaftaler
 • For at administrere et loyalitetsprogram, herunder men ikke begrænset til sporing og analyse af dine indkøb og præferencer for bedre at forstå dit produkt- og tjenestebehov og berettigelse
 • For at lette din accept af tilbud fra vores tredjeparts markedsføringspartnere
 • For at skræddersy dit online-indhold baseret på dine præferencer
 • For at måle og forbedre effektiviteten af vores Websted eller vores markedsføringsbestræbelser
 • Hvis du beder os om det, for at tilbyde og fremme yderligere produkter og tjenester, vi tilbyder
 • Til andre formål, som beskrevet i denne Privatlivspolitik
 • Andre lovpligtige formål

Oplysninger, som GameStop indsamler direkte fra dig

 • • Retur- og byttevarer - I forbindelse med eventuelle returneringer, refusioner eller byttevarer, beder vi om personlige oplysninger såsom dit navn, adresse og telefonnummer med henblik på at opspore og forebygge svig.
 • • Opfølgning på køb og undersøgelser - Efter et køb kan vi sende dig et opfølgende brev for enten at takke dig for dit køb eller for at spørge, om du er tilfreds med dit nye produkt. Vi kan bruge kontaktoplysninger indsamlet fra dig til at foretage lejlighedsvise undersøgelser og andre kundeundersøgelser. Disse undersøgelser er helt frivillige.
 • • Vores Websted - Du kan gennemse vores Websted anonymt, men for at bestille varer og tjenesteydelser fra vores Websted eller for at bruge flere funktioner på vores Websted, kan du blive bedt om at give personlige oplysninger, såsom dit navn, e-mail-adresse, postadresse, telefonnummer eller kredit- eller betalingskortoplysninger. Vi bruger disse oplysninger til at oprette din konto, kontakte og svare dig vedrørende din ordre, svare på dine henvendelser og overvåge funktioner på vores Websted, som du måske bruger.
 • • Kundeanmeldelser og udgivet indhold - Vi kan give dig mulighed for at bedømme eller anmelde produkter eller tjenester, vi sælger, eller på anden måde skrive indhold på vores Websted. Eventuelle kommentarer eller anmeldelser, som du skriver, er tilgængelige for alle besøgende på vores Websted, så du bør være forsigtig, når du skriver sådanne oplysninger, og du bør aldrig skrive personlige oplysninger. GameStop har intet ansvar, hvis du skriver personlige oplysninger. Med forbehold af de øvrige bestemmelser i denne Privatlivspolitik vedrørende dine personlige oplysninger, giver du en tidsubegrænset verdensomspændende ikke-eksklusiv licens til GameStop til at kopiere, bruge og/eller vise det indhold, du skriver på vores Websted.
 • • Nyhedsbreve og opdateringer - GameStop kan også tilbyde dig mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve eller anden salgsfremmende kommunikation. Hvis du beslutter at gøre det, vil vi indsamle dine kontaktoplysninger, såsom navn og e-mail-adresse. Disse oplysninger vil kun blive brugt til at sende dig nyhedsbrevet og salgsfremmende meddelelser, som du har anmodet om. Du kan "afmelde" det når som helst ved hjælp af afmeld-linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved at bruge afmeld-linket, som er skrevet under overskriften "Afmeld". Vi overlader ikke vores abonnentliste til andre eller tilbyder at sælge den til andre parter.
 • • Konkurrencer og andre kampagner - Fra tid til anden kan vi køre konkurrencer og kampagner. Hvis du deltager, kan du blive bedt om kontaktoplysninger samt yderligere valgfri oplysninger til undersøgelsen (f.eks. produktpræferencer). Personlige oplysninger fra konkurrencetilmeldinger vil kun blive brugt til at administrere konkurrencen og til at kontakte dig, hvis du vinder. For forsknings- og analyseformål kan vi også bede om konkurrencerelaterede oplysninger på en måde, der ikke identificerer de enkelte deltagere. Alle konkurrencer og kampagner er underlagt denne Privatlivspolitik og reglerne for hver enkelt konkurrence eller kampagne. Hvis en konkurrence afholdes af en tredjepart, vil den være underlagt tredjepartskonkurrencens regler og politikker.
 • • Abonnementstjenester og aktiveringer - GameStop kan tilbyde aktivering af visse produkter og tjenester som online-spil, spil til download eller spilkomponenter eller internettjenester. Disse aktiviteter kan kræve, at visse kontakt- og økonomiske oplysninger bliver indsamlet og givet til GameStop eller til de respektive udbydere som en del af aktiveringsprocessen.
 • • Callcentre - GameStop driver callcentre med kundesupport til at svare på dine spørgsmål, problemer eller klager vedrørende vores produkter eller tjenesteydelser. Når du kontakter vores callcentre, kan vi bede om personlige oplysninger for at hjælpe os med at besvare din forespørgsel eller for at bekræfte din identitet. For eksempel vil vi, hvis du har et spørgsmål om status for en nylig online-bestilling, bede om personlige oplysninger for at bekræfte, at du er indehaver af kontoen. Vi kan også overvåge eller optage dine telefonsamtaler med vores kundesupportrepræsentanter med henblik på uddannelse og for at sikre kvaliteten.

Oplysninger, som GameStop indsamler automatisk

Når du bruger vores Websted, kan vi indsamle IP-adressen på din computer og din internetudbyder, dato og tidspunkt for da, du besøgte vores Websted, internetadressen på det websted, hvorfra du gik direkte til vores Websted, din computers operativsystem, de dele af vores Websted, du besøger, de websider du læser, og de billeder, du ser, samt det indhold du downloader fra Webstedet. Disse oplysninger bruges til websted- og systemadministration og til at forbedre Webstedet.

 • Cookies - GameStop kan bruge cookies til at gemme dine individuelle præferencer og systemoplysninger. "Cookies" er små elektroniske datafiler, som websteder kan gemme på din computer til dokumentationsformål. For eksempel vil cookies huske, hvad du har lagt i din indkøbskurv og fortælle os, at du har besøgt vores Websted før. Cookies kan også bruges på Webstedet af andre årsager, såsom til at begrænse antallet af gange, du skal indtaste en adgangskode eller angive din sprogindstilling, til at tilbyde personligt indhold og oplysninger til din brug, og til at spore din aktivitet på Webstedet. Brugen af cookies er standard i internet-branchen, og mange websteder bruger dem. Derudover kan du ændre din browsers indstillinger til at underrette dig, når et websted kommer til at deponere en cookie på din computers harddisk eller andre lagringsmedier. Dette giver dig generelt dig mulighed for at beslutte, om du vil acceptere eller afvise en cookie i hvert enkelt tilfælde. Du kan konfigurere din browser til altid at deaktivere cookies, når cookies bliver sendt til din computer, selv om dette kan påvirke din evne til at shoppe online, både på GameStop og andre steder.
 • Sporingsoplysninger på webstedet - Web-beacons er små stykker grafik med en unik identifikator, der ligner cookies og bruges til at spore internetbrugeres bevægelser online. Vi kan bruge web-beacons (undertiden kaldet "clear gifs", "web bugs" eller "pixel tags") til at kompilere rapporter med sporingsoplysninger om webstedbrugerens demografi, webstedets trafikmønstre og køb på webstedet. Vi kan så levere disse rapporter til annoncører og andre. Ingen af sporingsoplysningerne i disse rapporter kan forbindes til identiteterne eller andre personlige oplysninger om individuelle brugere. Derudover kan vi bruge web-beacons i vores HTML-baserede e-mails til at lade os vide, hvilke e-mails der er blevet åbnet af modtagerne. Dette giver os mulighed for at måle effektiviteten af visse meddelelser og effektiviteten af vores markedsføringskampagner. For GameStops egne analyseformål kan vi forbinde sporingsoplysningerne til de personlige oplysninger, som er frivilligt leveret af webstedets brugere. Når en sådan forbindelse er lavet, bliver alle de forbundne oplysninger behandlet som personlige oplysninger, og vil kun blive brugt og videregivet i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik.
 • Data om returneret produkt - Hvis du returnerer produkter, der kan indeholde gemte personlige oplysninger, som computere, spillekonsoller, osv., er du ansvarlig for at slette eller fjerne alle personlige oplysninger og medier fra dit produkt, før du returnerer det. GameStop er ikke ansvarlig for personlige data eller medier, som du ikke sletter eller fjerner fra et sådant produkt.

Fra tid til anden kan vi supplere dine oplysninger med oplysninger fra andre kilder, såsom oplysninger, der validerer din adresse eller andre tilgængelige oplysninger, du har givet os. Dette er for at hjælpe os med at sikre nøjagtigheden af de oplysninger, vi indsamler, og hjælpe os med at yde bedre service.

Deler GameStop dine oplysninger?

GameStop sælger, udlejer eller deler ikke dine personlige oplysninger til nogen tredjepart, undtagen som beskrevet i denne Privatlivspolitik.

 • Markedsføringspartnere - Hvis du accepterer et tilbud fra nogen af vores tredjeparts markedsføringspartnere, vil vi dele dine kontaktoplysninger og faktureringsoplysninger med den specifikke tredjepart, i overensstemmelse med vilkårene i tilbuddet. Hvis du tidligere har anmodet om, at dine personlige oplysninger ikke blive delt med tredjeparter, men så senere giver dit samtykke ved at acceptere en tredjeparts markedsføringstilbud, som er tilgængeligt igennem et af vores Websteder, vil vi dele dine kontaktoplysninger og faktureringsoplysninger med den specifikke tredjepart, i overensstemmelse med vilkårene i tilbuddet.

Nogle af disse operationer kan resultere i, at personlige oplysninger indsamlet af GameStop lagres eller behandles uden for [Storbritannien] og som et resultat, kan dine personlige oplysninger være tilgængelige for de retshåndhævende og regulerende myndigheder i overensstemmelse med lovgivningen i disse udenlandske jurisdiktioner.

 • Tjenesteudbydere - GameStop kan bruge tredjeparter til at styre et eller flere aspekter af vores forretningsaktiviteter, herunder behandling eller håndtering af personlige oplysninger. Vi kan dele personlige oplysninger med sådanne tredjeparter for at udføre tjenester på vores vegne, såsom at opfylde online ordrer, forarbejde ikke-kontante betalinger, sende markedsføringsmateriale, servicere produkter, udføre analyser og undersøgelser, godkende de oplysninger, som du har givet os, levere produkter og yde kundeservice. Når vi bruger en ekstern virksomhed, bruger vi kontraktlige og andre passende midler til at sikre, at dine personlige oplysninger bliver brugt på en måde, der er i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik.

GameStop har taget forholdsregler for at forhindre misbrug af dine oplysninger på vores Websted. GameStop benytter industrielle standardprocedurer til godkendelse for at sikre din beskyttelse, mens du handler med os online. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, at kontakte finansielle institutioner eller kreditoplysningsbureauer for at sikre ægtheden af dit kreditkort og at validere dit kreditkorts faktureringsoplysninger.

 • GameStop, dens moderselskaber, associerede selskaber, datterselskaber og divisioner - GameStop kan dele personlige oplysninger indsamlet på vores Websted med GameStops butikker (og omvendt), og blandt vores moderselskaber, datterselskaber, associerede selskaber eller divisioner til interne forretningsformål i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik. Hvis GameStop deler dine oplysninger inden for sin koncern, vil vi sikre, at dine oplysninger fortsat kun anvendes i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik og dine udtrykte valg.
 • Påmindelser om produktsikkerhed - I tilfælde af, at vi modtager en advarsel fra en producent eller leverandør om en tilbagekaldelse af et produkt af sikkerhedsmæssige årsager, kan vi give dine kontaktoplysninger, begrænset til navn, adresse og telefonnummer, til producenten, så de kan give dig besked om tilbagekaldelsen og detaljer om udleveringen af erstatnings- eller reparationsprogrammer. Denne overførsel af dine kontaktoplysninger vil kun forekomme for tilbagekaldelser, der kan påvirke din personlige sikkerhed eller forringe funktionaliteten af det produkt, du har købt hos os.
 • Salg eller overførsel af GameStops virksomhed eller aktiver - Alle oplysninger, vi har om dig, kan overføres eller videregives til en opkøber eller potentiel køber i tilfælde af et salg eller anden overdragelse af hele eller en del af vores virksomhed eller aktiver. Skulle en sådan overdragelse finde sted, vil vi anvende rimelige bestræbelser på at sikre, at køberen bruger dine oplysninger på en måde, der er i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik.
 • Juridisk afsløring - GameStop kan videregive dine oplysninger som tilladt eller påkrævet ved lov eller for at overholde enhver juridisk proces, samt for at beskytte og forsvare GameStops og/eller vores kunders rettigheder.

Hvordan beskytter GameStop dine oplysninger?

Den fil, der indeholder dine personlige oplysninger, vil blive opbevaret på vores servere og vil kun være tilgængelig for vores medarbejdere og de af vores agenter og tjenesteudbydere, der kræver det i udøvelsen af deres hverv. GameStop tager passende skridt for at beskytte dine personlige oplysninger. Vi opretholder passende sikkerhedsforanstaltninger og nuværende sikkerhedsstandarder for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, videregivelse eller misbrug. For eksempel opbevares elektroniske journaler i sikre servere med begrænset adgang; elektroniske data gemmes bag sikret krypteret adgang; vi bruger teknologiske værktøjer som firewalls og passwords; og vi sikrer, at vores medarbejdere er uddannet i vigtigheden af at opretholde sikkerheden og fortroligheden af personlige oplysninger.

SSL-teknologi - Vores Websted bruger krypteringsteknologi, såsom Secure Sockets Layer ("SSL") til at beskytte dine personlige oplysninger under transport af data. SSL krypterer ordreoplysninger såsom navn, adresse og kreditkortnummer.

Comodo SSL-certifikater - Vores Websted bruger et Secure SSL-certifikat fra Comodo til at bekræfte, at vi opfylder branchens standard-sikkerhedsprotokoller.

Vælg en adgangskode - Når du tilmelder dig som bruger og opretter en online-konto på vores Websted, vil du blive bedt om at vælge en personlig adgangskode. For at maksimere dit beskyttelsesniveau bør du vælge en stærk personlig adgangskode, hvilket betyder, at du skal bruge mindst 6 tegn, herunder en kombination af både bogstaver og tal. Du er alene ansvarlig for at opretholde hemmeligholdelsen af din adgangskode og eventuelle kontooplysninger. GameStop vil aldrig sende en uopfordret meddelelse og bede dig om din adgangskode eller anmode om, at du opdaterer din kontos legitimationsoplysninger.

Selvom vi ikke kan tage ansvar for tyveri, misbrug, uautoriseret videregivelse, tab, ændring eller ødelæggelse af data fra en tredjepart, træffer vi rimelige forholdsregler for at undgå sådanne hændelser.

Hvordan kan du bekræfte dine oplysninger?

Du kan tjekke dine oplysninger for at kontrollere, opdatere eller rette dem, og for at fjerne forældede oplysninger. Hvis du har oprettet en konto på vores Websted, kan du selv få adgang til at ændre din online-konto. Du kan til enhver tid også bede om at gennemse nogen af de oplysninger, som vi har bevaret, hvordan vi har brugt dem, og hvem vi har videregivet dem til ved at kontakte os som anført nedenfor under overskriften "Kontakt GameStop". Med mindre andet er foreskrevet ved lov, og forudsat at vi kan bekræfte din identitet, vil du få rimelig adgang til dine personlige oplysninger uden beregning, og vil være berettiget til at anfægte nøjagtigheden og fuldstændigheden af disse oplysninger og for at få dem ændret eller slettet efter behov. Du kan også bede os om at ændre dine præferencer med hensyn til, hvordan vi bruger eller videregiver dine oplysninger, eller fortælle os det, hvis du ikke ønsker at modtage yderligere beskeder fra os.

Hvornår fjernes dine oplysninger?

Vi gemmer kun dine oplysninger så længe, at vi har brug for dem til lovlige forretningsformål og til at opfylde eventuelle retlige krav og så længe som påkrævet til at overholde gældende lov. Vi har opbevaringsstandarder, som opfylder disse parametre. Vi destruerer dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige, eller fjerner dine personlige oplysninger for at gøre dem anonyme.

Links til tredjepartswebsteder

Vores Websted kan indeholde links, der tillader dig at linke til andre websteder eller internetressourcer. Når du klikker på et af disse links, forbindes du til et andet Websted eller internetressource. GameStop har intet ansvar for eller kontrol over disse andre websteder eller internetressourcer eller deres indsamling, brug og videregivelse af dine personlige oplysninger. Vi opfordrer dig til at læse privatlivspolitikkerne på disse andre websteder, før du sender personlige oplysninger til dem.

Kontakt GameStop

Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller klager over vores organisations praksis for behandlingen af oplysninger og privatlivets fred, kan du kontakte os på følgende:

E-mail: Denhelp@gamestop.com (du bedes læse Vigtig Påmindelse nedenfor)

Du kan kontakte vores Privacy Compliance Manager eller et medlem af den øverste ledelse ved at ringe på +353 1 813 5350, eller du kan kontakte os skriftligt ved at skrive til GameStop Head Office, Estuary House, Swords Business Park, Swords, Co. Dublin, Ireland.

Vi vil besvare din forespørgsel eller undersøge din bekymring hurtigst muligt, men ikke senere end 40 dage fra datoen for modtagelsen af din forespørgsel.

Vigtig påmindelse om e-mail-kommunikation: Husk, at e-mails, der sendes over internettet, ikke er sikre. Hvis du sender en e-mail direkte til os fra din egen e-mail-konto, bliver indholdet ikke krypteret. Vi anbefaler på det kraftigste, at du ikke sender følsomme oplysninger (som et kreditkortnummer) til os via en ukrypteret e-mail. GameStop er ikke ansvarlig for dine overførsler af personlige oplysninger over internettet.

Ansvarsfraskrivelse

I DET OMFANG LOVEN TILLADER, ER GAMESTOP, DENS DIREKTØRER, MEDARBEJDERE, ANSATTE OG AGENTER, SAMARBEJDSPARTNERE ELLER ANDRE REPRÆSENTANTER OG DERES RESPEKTIVE MODER- OG DATTERSELSKABER IKKE ANSVARLIGE FOR NOGEN KRAV, NØDSITUATIONER, SØGSMÅL, SKADER, TAB ELLER UDGIFTER AF NOGEN ART, HERUNDER MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, ADVOKATSALÆRER OG SAGSOMKOSTNINGER, SOM FØLGE AF ELLER I FORBINDELSE MED BRUG OG/ELLER FORMIDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER OM DIG I OVERENSSTEMMELSE MED DENNE PRIVATLIVSPOLITIK OG DIT SAMTYKKE.

Vil denne privatlivspolitik ændre sig?

Sidst opdateret: 02/09/2016

For at imødekomme ændringer i vores tjenester, ændringer i teknologi og juridiske udviklinger, kan denne Privatlivspolitik ændre sig over tid uden varsel til dig. Vi kan tilføje, ændre eller fjerne dele af Privatlivspolitikken, når vi føler, at det er hensigtsmæssigt at gøre det. Vi opfordrer dig til at gennemgå vores Privatlivspolitik med jævne mellemrum. Hver gang du sender personlige oplysninger eller bruger vores tjenester, accepterer du at være bundet af de derefter gældende vilkår i Privatlivspolitikken. Når vi opdaterer Privatlivspolitikken vil vi ændre datoen for at angive, hvornår ændringerne blev foretaget.

Dette produkt er tilgængeligt for forudbestilling online og afhentning i butik.


Hvordan fungerer det?

 • 1: Find det produkt du ønsker at forudbestille på gamestop.X og klik på den røde Click+Collect knap ved siden af produktet.
 • 2: Du skal så vælge den GameStop butik du gerne vil hente din forudbestilling hos og derefter betale et lille depositum.
 • 3: Når produktet er udgivet vil du kunne afhente det i din udvalgte butik.


Bemærk venligst, bundles er ikke tilgængelige via Click+Collect.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 09-00 – 17.00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 09-00 – 17.00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.