Fifa 18 GameStop Danmark
 

Kan du ikke finde det du leder efter? Prøv Avanceret søgning

Platforme
06-04-2020 17:56:19

Fifa 18  

by EA Electronic Arts

Aktuelt vurderet 5,00 ved 3 mennesker

Bedøm Nu!

Del

Del

Nyt

79,20 kr Tjen points

Pris før 99,00 kr

Pris før 149,00 kr

 Har du travlt?   Collect In Store

Nyt: 256344

Sports

29-09-2017

Du kan også lide ...

Nyt

Pro Cycling Manager 2018

PC
mere
99,00 KR
Nyt

Motorsport Manager for PC

PC
mere
99,00 KR
Tilbage til toppen

bonus

 20% off Select Software (While Stocks Last)

Gælder for: Nyt

Klik for at se alle produkterne!

Tilbage til toppen

Beskrivelse

Deltag i fejringen af fodboldsportens største turnering med den gratis 2018 FIFA World Cup Russia™-opdatering fra d. 29. maj. Den gratis indholdsopdatering indeholder nye World Cup-spiltyper samt opdaterede versioner af de FIFA-spiltyper, som du kender og elsker. Uanset om du vil sammensætte dit drømmelandshold eller kæmpe dig vej gennem turneringen med dit yndlingslandshold, er der noget for dig i FIFA 18 World Cup, der indbyder alle til at spille hele verdens spil.

2018 FIFA World Cup Russia™

Nyd den episke turnering – præcis som den spilles i virkelighedens verden. Vælg et hvilken som helst af de 32 kvalificerede lande, og spil dig vej gennem den autentiske turneringsstruktur fra gruppekampene til finalen i Moskva.

Tilpasset FIFA World Cup™-turnering

Dette er din chance for at omskrive World Cup-historien med et hvilket som helst landshold. Vælg et hvilket som helst licenseret landshold i FIFA 18, herunder Italien, USA, Holland, Chile og mange flere, og få dine FIFA World Cup-drømme til at gå i opfyldelse med din egen slutrundelodtrækning.

FIFA World Cup™ – Kampstart

Spil en offlinekamp alene eller med venner med officielle hold, spillere, spilledragter og stadionatmosfærer fra FIFA World Cup.

 • FIFA World Cup™ Ultimate Team :

Spil en ny, spændende version af den mest populære spiltype i FIFA: FIFA World Cup™ Ultimate Team. Sammensæt dit drømmelandshold med stjerner fra alle 32 kvalificerede lande samt legendariske FIFA World Cup™-IKONER.

 • Helt nye IKONER: FIFA World Cup Ultimate Team byder også på nogle af de mest ikoniske spillere fra turneringens historie.

Holdåndssystem: Forbind dine foretrukne landsholdsspillere – i stedet for klubber og ligaer er det nationaliteter og konføderationer, der er nøglen til at skabe god holdånd, og som du skal overveje, når du sammensætter og organiserer din trup.

 • FIFA World Cup™-spillerdatabase: Med opdaterede trupper fra hvert eneste kvalificerede land samt opdaterede spillervurderinger [RA1] har du alt, hvad du behøver, for at sammensætte dit drømmelandshold.
 • Dynamiske kort: Disse kort er designet til at afspejle præstationerne i den virkelige verden. Det betyder, at en spiller, der har markeret sig i en kamp, får opdateret sin spillervurdering, så spiloplevelsen forbliver dynamisk og relevant under hele turneringen.
 • Dobbelt op på pakker som incitament: For hver standard- eller luksuspakke, som du køber i FIFA World Cup Ultimate Team, får du den tilsvarende pakkeværdi i FUT 18.
 • Ultimate Team-spiltyper: Oplev flere nye, spændende måder at spille med dit drømmelandshold på.
 • Singleplayer- og onlineturnering
 • Draft: singleplayer og Draft: online
 • Byg en trup-udfordringer

Se FIFA 18 World Cup-stadionerne, der følger med i denne gratis opdatering.

Tilgængelig for alle FIFA 18-ejere på PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og pc gennem en gratis indholdsopdatering 29. maj

Dette produkt er tilgængeligt for forudbestilling online og afhentning i butik.


Hvordan fungerer det?

 • 1: Find det produkt du ønsker at forudbestille på gamestop.X og klik på den røde Click+Collect knap ved siden af produktet.
 • 2: Du skal så vælge den GameStop butik du gerne vil hente din forudbestilling hos og derefter betale et lille depositum.
 • 3: Når produktet er udgivet vil du kunne afhente det i din udvalgte butik.


Bemærk venligst, bundles er ikke tilgængelige via Click+Collect.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 09-00 – 17.00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 08:00 – 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.