Fifa 17 GameStop Danmark
 

Kan du ikke finde det du leder efter? Prøv Avanceret søgning

Platforme
29-05-2020 17:27:00

Fifa 17  

by EA Electronic Arts

Aktuelt vurderet 3,71 ved 21 mennesker

Bedøm Nu!

Del

Del

Brugte

23,20 kr Tjen points

Pris før 29,00 kr

Pris før 59,00 kr

 Har du travlt?   Collect In Store

Nyt: 249300 Brugte: 249301

Sports

29-09-2016

Du kan også lide ...

Nyt

Fifa 20

PlayStation 4
mere
229,00 KR
Brugte

Fifa 20

PlayStation 4
mere
499,00 KR
Nyt

Fifa 20 Champions Edition

PlayStation 4
mere
499,00 KR
Nyt

eFootball PES 2020

PlayStation 4
mere
499,00 KR
Brugte

eFootball PES 2020

PlayStation 4
mere
399,00 KR
Tilbage til toppen

bonus

 20% off Used PS4 Software (While Stocks Last)

Gælder for: Brugte

Klik for at se alle produkterne!

Tilbage til toppen

Beskrivelse

Baseret på Frostbite™, en af markedets førende spilmotorer, byder FIFA 17 på autentisk og virkelighedstro fodboldaction, tager spillerne med til nye fodboldverdener og introducerer fans til figurer med masser af dybde og store følelser. FIFA 17 suger dig med ind i autentiske fodboldoplevelser som fx “Rejsen” – en helt ny, filmisk og historiedreven spiltype, hvor du oplever livet som professional fodboldspiller i rollen som Alex Hunter, et lovende talent som står på tærsklen til hans debut i Premier League. Når det gælder selve spiloplevelsen, vil helt ny teknologi til styring af den måde, spillerne tænker og bevæger sig på, de fysiske nærkampe, skræddersyede standardsituationer og nye angrebsteknikker give dig mulighed for at beherske alle dele af kampene.

BASERET PÅ FROSTBITE™
Frostbite, en af markedets førende spilmotorer, byder på autentisk og virkelighedstro fodboldaction, tager spillerne med til nye fodboldverdener og introducerer fans til figurer med masser af dybde og store følelser i FIFA 17 til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

EA SPORTS PRÆSENTERER: FIFA 17 “REJSEN”
For første gang i FIFA-seriens historie kan du opleve din egen fodboldhistorie både på og uden for banen i rollen som den næste store stjerne i Premier League, Alex Hunter. Spil for en hvilken som helst af klubberne i Premier League for at opleve autentiske managers og nogle af verdens bedste spillere. Træd ind i helt nye verdener i FIFA 17 – mens du oplever alle de følelsesmæssige op- og nedture i “Rejsen”.

Historien: Vi står ved indgangen til sæsonen 2016/17, og du har hovedrollen som Alex Hunter, et ungt og lovende talent i England, som befinder sig ved starten på hans karriere i Premier League. En kommende stjerne med masser af udfordringer, der skal overkommes, et efternavn, som forpligter i fodboldens verden, og en personlig udvikling, der skal opbygges. Undervejs vil Alex møde store udfordringer på banen og svære beslutninger uden for kridtstregerne. Nu får du mulighed for at opleve “Rejsen” og aspekter af fodboldsporten, som ellers er forbeholdt de absolutte stjernespillere.

Hvem er Alex Hunter? Det lovende talent, Alex Hunter, er på en personlig rejse i forsøget på at sætte sit aftryk på Premier League. Fra starten som en af de mest lovende spillere på akademiet, og med vægten fra et af fodboldsportens mest kendte efternavne på sine skuldre, er forventningerne høje, da Alex får chancen for at bevise sit værd på verdens største scene. Alex opdager i en ung alder, at han også er blevet velsignet med familiens talent og arbejder hårdt under hans bedstefars kyndige vejledning for at virkeliggøre de ungdommelige drømme. Mulighederne ligger nu åbne for ham i Premier League.

Dine præstationer. Dine beslutninger. Din historie. I “Rejsen” vil Alex Hunter’s Premier League-karriere blive defineret af dine præstationer på banen og de beslutninger, du træffer, uden for den. Foretag afgørende valg hele vejen gennem spillet, som kan påvirke, hvad der kommer til at ske, og hvordan andre figurer reagerer på dig.

BASERET PÅ FROSTBITE™

 • Nye fodboldverdener: Frostbite skaber endnu mere detaljerede verdener i FIFA 17. Oplev helt nye omgivelser som fx spillertunneller, omklædningsrum, trænerens kontor og klubbens privatfly.
 • Autentisk og virkelighedstro fodboldaction: Frostbite skaber fundamentet for en virkelig fængende og historiedreven oplevelse, der suger dig med ind i fodboldens verden og lader dig gennemleve alle sportens store følelser – både på og uden for banen.
 • Figurer med masser af dybde og store følelser: Frostbite leverer endnu mere realistiske figurer både på og uden for banerne. Dette kvalitetsløft åbner op for spændende nye muligheder for at fortælle historier og skabe vanedannende oplevelser for alle typer spillere.

EA SPORTS PRÆSENTERER: FIFA 17 “REJSEN”

 • Valg af klub: Vælg at spille for et hvilket som helst af de 20 hold i Premier League’s 2016/17-sæson.
 • Interaktion med andre figurer: Besvar spørgsmål fra medierne og andre figurer og vær på den måde med til løbende at forme din personlighed og rejse.
 • Styr mod målene: Opfyld eller skuf trænerens forventninger, som opstilles inden hver eneste kamp. Dine præstationer på banen kan påvirke hele spiloplevelsen i ”Rejsen”.
 • Egenskaber og færdigheder: Justér på Alex Hunter’s evner på banen, når du indsamler point, som du kan bruge til at forbedre dine færdigheder.
 • Autentisk fortælling: “Rejsen” vil føre dig igennem en virkelighedstro oplevelse i Premier League. Det er en filmisk verden, som fyldes med og påvirkes af virkelige spillere, personligheder, lokaliteter og begivenheder, der tager din spiller med til steder, du aldrig har været før.

BEHERSK ALLE DELE AF KAMPENE

 • Nye angrebsteknikker: Nye offensive muligheder giver spillerne flere måder at skabe chancer og afslutte på.
 • Lave skud: En ny skudmekanik gør det muligt for spillerne at holde bolden nede ved jorden i alle situationer – finesseskud, flugtninger eller bare helt enkle afslutninger.
 • Nedadgående hovedstød: Større kontrol i alle retninger lader spillerne heade bolden nedad og sætter målmændene på endnu hårdere arbejde.
 • Dybe stikninger: Øg kraften ved de dybe stikninger og skab nye målchancer med de præcise afleveringer.
 • Lave målspark: Sæt gang i hurtige kontraangreb ved at aflevere fra eget straffesparksfelt med kraft og retning.
 • Aktivt intelligenssystem: Et helt nyt system introducerer analyse af de åbne rum, øger aktiviteten, når spillerne ikke selv har bolden, og forandrer den måde, spillerne bevæger sig, læser spillet og reagerer på.
 • Konstant analyse af de åbne områder på banen: Nu vil alle spillere analysere, hvor tæt deres modstandere er på dem og de åbne områder på banen for bedre at finde nye angrebsmuligheder.
 • Nye typer løb: Klogere spillere og øget aktivitet, når de ikke selv har bolden, giver dig nye og kreative muligheder for at lukke modstandernes forsvar op – inklusive løb med flere spillere, finte-løb og afbrudte løb.
 • Overhaling af det fysiske spil: Der er sket en total forvandling af den måde, spillerne interagerer fysisk på alle dele af banen. Du har nu kontrollen, når du kæmper om plads og boldbesiddelse med introduktionen af den nye spilmekanik (den fysiske spilknap), som du kan bruge til at udløse det fysiske spil.
 • Skub-teknologi: Patenteret teknologi revolutionerer afskæringer, driblinger, fysik og forsvarsspil for at skabe virkelighedstro kampe om position og bold.
 • Nye fysiske interaktioner: Spillernes interaktioner bringes til live med realistiske detaljer overalt på banen – inklusive afskærmninger, sammenstød med målmændene, nedlukninger af modstandernes spilmuligheder og meget andet.
 • 360° afskærmninger ved driblinger: Ny nærhedsbaseret afskærmning vil hjælpe dig med at holde modstanderne på afstand og holde fast i bolden. Spillerne er nu i stand til at forstå, hvorfra de største defensive trusler kommer og træde frem, hvis mekanikken udløses i tide.
 • Nytænkning af standardsituationer: Sæt dit personlige præg på både fri-, straffe- og hjørnespark og skab konstant nye løsninger på døboldsituationerne.
 • Nye straffespark: Bevæg dig frit under dit tilløb til bolden – fra forskellige vinkler og med forskellige hastigheder – og sæt dit helt eget præg på straffesparkene.
 • Nye hjørnespark: Et nyt sigte-system ved hjørnespark lader dig ramme dine holdkammerater med større præcision og forandrer den måde, dine holdkammerater bevæger sig på, mens du sender bolden ind foran målet.
 • Frispark: Justér på dine tilløb ved frispark for at skabe større variation i den måde, bolden skruer og bevæger sig på. Du kan fx nu skyde med ydersiden af foden for at udføre frispark, der skruer rundt om forsvarsmuren.
 • Brugerkontrollerede indkast: Bevæg dig langs med sidelinjen for at få en bedre position til dit kast, send modstanderne den forkerte vej med fintede kast, og kast med tempo til dine holdkammerater.

SPILTYPER

 • Proklubber: I FIFA 17 vil der i Proklubber blive introduceret et nyt spillerudviklingssystem, som skaber et omfattende udvalg af nye måder at forbedre din spiller på. Derudover bliver det i FIFA 17 muligt at skabe dine egne spilledragter og klublogoer for på den måde at løfte justeringsmulighederne til nye højder.
 • Spillerudviklingssystem: Den måde, spillerne udvikler sig på, er fuldstændig forandret i FIFA 17. Det nye system er baseret på din generelle kampvurdering og belønner hold- og samarbejde for på den måde at genskabe den virkelige fodboldverden, hvor netop holdarbejde er det vigtigste aspekt, på en autentisk måde.
 • Justering: En anden spændende funktion, som introduceres i FIFA 17, er muligheden for at justere din proklubs spilledragter og logo. Vælg mellem 24 spilledragtskabeloner i FIFA 17 og tilføj det vigtige logo til din personlig dragt for virkelig at føle dig som en del af klubben.
 • Karriere: FIFA 17 gør din spiloplevelse mere komplet med nye funktioner, der giver dig endnu større kontrol over din klubs sæson, mulighed for at blive en del af J-League og komplet renderede træner-avatarer, som styrer ude fra sidelinjen.
 • Total klubstyring: Få nye mål at opfylde, som baseres på din bestyrelses prioriteringer. Hvert enkelt hold har nu en unik ”personlighed”, der dikterer de mål, du skal nå på både kort og lang sigt for at få succes med din klub.
 • Økonomisk system: FIFA 17 introducerer “klubværdi” som begreb – et genopbygget og autentisk klubøkonomisk system med forskellige former for udgifter og indtægter. Du vil nu kunne se en detaljeret gennemgang af dine indtægter fra spillerhandler, lån, kampdagsindtjening, medier og salg af merchandise.
 • Trænere: Ved hjælp af Frostbite vil trænerne nu blive bragt til live ude på sidelinjen for første gang nogensinde i spillets karrieredel. Du kan vælge mellem 11 detaljerede trænere, der indtager det tekniske område, som du kan følge under kampene.
 • Ny liga: Den japanske J1 League slutter sig nu til rækken af ligaer, du kan deltage i som del af din karriere i FIFA 17.
 • FIFA Ultimate Team:
 • FUT Champions: Den helt nye måde at spille på i FUT 17. Hver eneste uge kan du kvalificere dig til weekend-ligaen og konkurrere om in-game-belønninger. Hvis du præsterer på et stabilt, højt niveau og bevæger dig op ad de månedlige ranglister, kan du sikre dig nogle af de største in-game-belønninger og muligheden for at konkurrere på den globale scene.
 • Holdopbygningsudfordringer: Gennemfør udfordringer og optjen unikke in-game-belønninger i de helt nye holdopbygningsudfordringer. Test din evne til at sammensætte slagstærke mandskaber ved at vælge mellem basale, avancerede eller liga-specifikke udfordringer. Holdopbygningsudfordringerne bliver opdateret løbende under hele sæsonen.
 • Spil offline mod en ven: Der er flere forskellige måder at spille mod dine venner på i FUT 17. For første gang nogensinde kan din modstander downloade sit FUT-hold og bruge det i lokale offline-kampe. Håneretten på sofaen er på spil i FUT 17!

FUT-spilledragter: Designere og kendisser har samarbejdet om at skabe nye og eksklusive spilledragter til FUT 17. Hold dig orienteret løbende for at få mere at vide om, hvordan fans får flere muligheder for at udtrykke deres personlighed på banen i FUT.

Dette produkt er tilgængeligt for forudbestilling online og afhentning i butik.


Hvordan fungerer det?

 • 1: Find det produkt du ønsker at forudbestille på gamestop.X og klik på den røde Click+Collect knap ved siden af produktet.
 • 2: Du skal så vælge den GameStop butik du gerne vil hente din forudbestilling hos og derefter betale et lille depositum.
 • 3: Når produktet er udgivet vil du kunne afhente det i din udvalgte butik.


Bemærk venligst, bundles er ikke tilgængelige via Click+Collect.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 09-00 – 17.00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 08:00 – 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.