Call of Duty® Black Ops III: Zombies Chronicles Till PS4 GameStop Danmark
 

Kan du ikke finde det du leder efter? Prøv Avanceret søgning

Platforme
16-07-2019 10:57:30

Call of Duty® Black Ops III: Zombies Chronicles Till PS4 [DIGITAL] 

by N/A

Aktuelt vurderet 5,00 ved 1 mennesker

Bedøm Nu!

Del Del

Del

DLC: 260393

Digital

16-05-2017

Du kan også lide ...

DLC

Battlefield™ V – Battlefield-valuta 500 Til PS4

PlayStation 4
mere
37,00 KR
DLC

Battlefield™ V – Battlefield-valuta 1050 Til PS4

PlayStation 4
mere
74,00 KR
DLC

Battlefield™ V – Battlefield-valuta 2200 Til PS4

PlayStation 4
mere
149,00 KR
DLC

Battlefield™ V – Battlefield-valuta 6000 Til PS4

PlayStation 4
mere
369,00 KR
DLC

Tom Clancy's - The Division 2: Year 1 Pass Til PS4

PlayStation 4
mere
299,00 KR
Tilbage til toppen

Beskrivelse

Kræver spillet Call of Duty: Black Ops III for at bruge dette indhold, sælges separat.

Zombies Chronicles indeholder otte opdaterede, klassiske Zombies-baner fra Call of Duty®: World at War, Call of Duty®: Black Ops og Call of Duty®: Black Ops II. De komplette baner fra den originale saga i fuldt opdaterede HD-version kan spilles i Call of Duty®: Black Ops III.

Oplev den opdaterede Zombies-samling, og gense fortællingen som de første på PS4™. Ikke billeder fra spillet. Call of Duty®: Black Ops III sælges separat og er påkrævet for at spille denne udvidelsespakkes indhold. Indhold kan downloades fra butikken i Call of Duty®: Black Ops III, når det bliver tilgængeligt, og bør ikke downloades fra andre steder, da du ellers vil betale to gange. Flere oplysninger på www.callofduty.com. BRUGEN AF DETTE PRODUKT ER UNDERLAGT SERVICEBETINGELSERNE OG FORTROLIGHEDSPOLITIKKEN PÅ SUPPORT.ACTIVISION.COM. HVIS DU IKKE ØNSKER AT ACCEPTERE SERVICEBETINGELSERNE ELLER FORTROLIGHEDSPOLITIKKEN, SKAL DU IKKE KØBE DETTE PRODUKT. ONLINE-SPIL KRÆVER BREDBÅNDSINTERNET.

Vigtig information

Engangslicensafgift for at downloade til fl ere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PSN for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.

Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.

Denne kuponkode er udstedt af Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited og kan kun indløses imod udstederen af brugere, der har en SEN-konto (tidligere kaldt en PlayStation®Network-konto), der er registreret i Danmark. For at indløse kuponkoder for produkter/services, der er rangeret 18, skal brugere, der har en SEN-hovedkonto, være fyldt 18 år eller derover. I modsat fald skal brugerne være fyldt 7 år eller derover og have forældresamtykke, hvis de er under 18 år. Yderligere aldersrestriktioner kan gælde. SEN-konti er underlagt PlayStation™Networks (PSN) Servicebetingelser. Adgang til det indhold/services, som denne kuponkode er knyttet til, er underlagt Servicebetingelser for (PSN) og alle specifi kke yderligere vilkår, der gælder for indholdet/servicene, inklusive Vilkår for anvendelse af software. Hvis du ikke ønsker at acceptere disse vilkår, må du ikke købe denne kuponkode. Du skal have et PlayStation®3-, PSP®- (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita-, PlayStation®4-system eller et andet kompatibelt Sony-system samt bredbånds-, Wi-Fi- eller 3G-internetforbindelse (afhængigt af dit Sony-system). Brugeren hæfter for alle afgifter for internetforbindelse. Online-funktioner til multiplayer på PlayStation®4 (hvor dette er relevant for det pågældende indhold/services) er kun tilgængeligt for brugere, der har et gyldigt, betalt PlayStation®Plus-abonnement. Denne kuponkode kan ikke indløses mod kontanter og må ikke videresælges eller på anden måde ombyttes. Den erstattes ikke, hvis den går tabt, bliver stjålet eller på anden måde bliver anvendt uden din tilladelse, og kan kun bruges én gang. Den udløber 12 måneder fra købsdatoen. For gældende vilkår, se eu.playstation.com/legal Det gebyr, som skal betales, er inklusive moms ifølge gældende sats.

Dette produkt er tilgængeligt for forudbestilling online og afhentning i butik.


Hvordan fungerer det?

  • 1: Find det produkt du ønsker at forudbestille på gamestop.X og klik på den røde Click+Collect knap ved siden af produktet.
  • 2: Du skal så vælge den GameStop butik du gerne vil hente din forudbestilling hos og derefter betale et lille depositum.
  • 3: Når produktet er udgivet vil du kunne afhente det i din udvalgte butik.


Bemærk venligst, bundles er ikke tilgængelige via Click+Collect.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 09-00 – 17.00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 08:00 – 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.