Playstation VR Worlds Bundle GameStop Danmark
 

Kan du ikke finde det du leder efter? Prøv Avanceret søgning

Platforme
06-04-2020 18:11:46

Playstation VR Worlds Bundle  

by Sony Computer Entertainment

Aktuelt vurderet 3,94 ved 36 mennesker

Bedøm Nu!

Del

Del

Nyt: 266205

Accessories

10/04/2018

Du kan også lide ...

Nyt

KontrolFreek® Borderlands 3 Claptrap Thumbsticks til PS4

PlayStation 4
mere
169,00 KR
Nyt

KontrolFreek® Striker Til PS4

PlayStation 4
mere
169,00 KR
Nyt

At Play: Precision Gaming Pack For PS4

PlayStation 4
mere
49,00 KR
Nyt

KontrolFreek® FPS Freek Galaxy Til PS4

PlayStation 4
mere
169,00 KR
Nyt

KontrolFreek® FPS Freek Inferno Til PS4

PlayStation 4
mere
149,00 KR
Tilbage til toppen

Beskrivelse

Oplev nye verdener med PS VR. Vinder af IF gold award for produktdesign. Fås nu inklusive PlayStation VR Worlds og et PlayStation Camera.

  • Live the game

Lad dig omslutte af ekstraordinære nye verdener, placer dig midt i et fantastisk spilunivers, og oplev en ny måde at spille på med PlayStation VR.

  • Med kraften fra PS4

PlayStation VR er det nyeste medlem af PS4-familien – så uanset hvilken PS4-konsol, du ejer, er du klar til PS VR. Slut headsettet til din PS4, tilføj et PlayStation Camera*, og giv slip på virkeligheden.

  • Se fremtiden

5,7" OLED-skærm
Se hyperrealistiske 3D-miljøer blive levende med en tilpasset OLED-skærm.
360-graders visning
Uanset hvorhen du vender 360-graders visningen i PS VR, bliver du en del af en levende verden med et synsfelt uden overgange.
120 billeder pr. sekund
Flot grafik og utrolig lav forsinkelse kombineres for at skabe en utroligt medrivende spilverden.

  • Lyd, der omslutter dig

3D-lyd
Opdag en ny dimension af lyd med banebrydende 3D-lyd, der gør det muligt nøjagtigt at opfatte retning og afstand for lyde, der kommer fra over, under og hele vejen rundt om dig.
Indbygget mikrofon
Chat med venner, der er online, diskuter spiltaktik, og styrk din fordybelse i den virtuelle verden med headsettets integrerede mikrofon.

  • Kom helt ind i spillet

PlayStation Camera
Med dobbelte linser og 3D-dybdesensorer sporer PlayStation Camera placeringen af headsettet, PlayStation Move-bevægelsescontrolleren og DUALSHOCK 4-lysstriben, uanset hvor du er, hvilket sikrer, at du altid er midt i dit VR-spilunivers.
Præcis sporing
Ni LED'er, som er placeret på forsiden, bagsiden og siderne af PS VR-headsettet, spores af PlayStation Camera – dermed sikres en stor nøjagtighed i spilverdenen, uanset hvor du er i rummet.

  • Komplet kontrol

DUALSHOCK 4
Den præcise PS4-styring, du elsker, får en helt ny dimension med PS VR. Hvert spil er kompatibelt med den trådløse DUALSHOCK 4-controller, mens lysstriben konstant spores for at gøre bevægelser i spillet endnu bedre.
PlayStation Move-bevægelsescontroller
Bring dine hænder ind i spilverdenen, og tag kontrollen over dine VR-oplevelser, så du får en endnu dybere fornemmelse af at være til stede i spillet og føler dig endnu mere omsluttet.
PS VR-sigtecontroller
Få hvert skud til at tælle, og oplev hvordan din controller bliver bragt til live i spillene som et virtuelt våben, der bringer dødelig præcision til PS VR-kompatible skydespil.

  • 360-graders Media Player

Se dine videoer og fotos i 360-graders visning med PS4 Media Player. Sæt en USB-stick i din PS4, som indeholder dine valgte 360-graders medier, optaget med et 360-graders kamera. Vælg "VR-tilstand" fra valgmulighederne i Media Player, og placer dig selv lige midt i dine egne billeder og film.
PS4 Pro-ejere kan også nyde op til 4K-videoafspilning med deres PS VR-headset, hvilket giver utroligt medrivende, virkelighedstro videoafspilning lige fra hjemmevideoer til videostreamingtjenester.

Dette produkt er tilgængeligt for forudbestilling online og afhentning i butik.


Hvordan fungerer det?

  • 1: Find det produkt du ønsker at forudbestille på gamestop.X og klik på den røde Click+Collect knap ved siden af produktet.
  • 2: Du skal så vælge den GameStop butik du gerne vil hente din forudbestilling hos og derefter betale et lille depositum.
  • 3: Når produktet er udgivet vil du kunne afhente det i din udvalgte butik.


Bemærk venligst, bundles er ikke tilgængelige via Click+Collect.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 09-00 – 17.00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 08:00 – 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.