NHL® 20 GameStop Danmark
 

Kan du ikke finde det du leder efter? Prøv Avanceret søgning

Platforme
29-05-2020 18:09:45

NHL® 20  

by EA Electronic Arts

Aktuelt vurderet 5,00 ved 1 mennesker

Bedøm Nu!

Del

Del

Indbytnings kredit 100,00 kr Vilkår

Indbytning - vilkår og betingelser


Hvad er betingelserne for at indbytte software?

Nyt

183,20 kr Tjen points

Pris før 229,00 kr

Pris før 599,00 kr

 Har du travlt?   Collect In Store

Nyt: 270668 Brugte: 270669

Sports

13-09-2019

Du kan også lide ...

Nyt

NHL® 19

PlayStation 4
mere
249,00 KR
Brugte

NHL 18

PlayStation 4
mere
99,00 KR
Brugte

NHL 17

PlayStation 4
mere
49,00 KR
Brugte

NHL 16

PlayStation 4
mere
59,00 KR
Nyt

WWE 2K20

PlayStation 4
mere
248,75 KR
Tilbage til toppen

bonus

 20% off New PS4 Software (While Stocks Last)

Gælder for: Nyt

Klik for at se alle produkterne!

 20% off Used PS4 Software (While Stocks Last)

Gælder for: Brugte

Klik for at se alle produkterne!

Tilbage til toppen

Beskrivelse

EA SPORTS™ NHL™ 20 introducerer avancerede nyskabelser i gameplayet for at vise, hvad du kan, flere tilpasningsmuligheder for at låse op for din stil og nye tilstande for at konkurrere med venner.

Gameplayet, der leveres af RPM Tech, introducerer Signature Shots, der gengiver dine foretrukne NHL-spilleres skydestil i den virkelige verden. Over 45 nye skudanimationer gør hvert angreb til en trussel, og nye afleveringer og puckopsamlinger skaber hurtigere, flydende gameplay, der udføres i fuld fart.

En broadcastpakke med nyt design leverer helt nyt billedmateriale og kommentarspor. Kombineret med over 1.100 nye genstande, som du kan bruge til at tilpasse din klub og din figur, ser dine mål helt utrolige ud, når du scorer, og når højdepunkterne vises.

Der er føjet tre nye spiltilstande til NHL 20. HUT Squad Battles indeholder ugentlige hold, skabt af sportsudøvere og kunstnere, som du kan udfordre for at få enestående belønninger. Fanfavoritten ONES kan nu spilles sammen med vennerne på sofaen, og den helt nye tilstand Eliminator i World of CHEL introducerer konkurrencer, hvor vinderen tager det hele, og hvor du og dine venner kæmper om at blive den bedste på isen.

  • Hastighed og skud leveret af RPM Tech

NHL 20 introducerer den næste større innovation i RPM Tech-drevet gameplay med Superstar Signature Shots. Dine foretrukne NHL-stjerner føles og ser virkelig autentiske ud med de karakteristiske skudstile, du genkender fra den virkelige verden. Over 45 nye kontekstuelle skudanimationer får desuden skuddene til at virke mere naturtro, når spillerne bruger nye værktøjer til at få pucken i nettet.

RPM Tech sætter også mere fart i gameplayet ved hjælp af nydesignet animationsblanding, der gør det muligt for spillerne at udføre skud, afleveringer og opsamlinger af pucken uden at bremse en spillers tempo, hvilket giver hurtigere, mere professionelt og mere flydende spil op og ned af isen.

Ny kunstig intelligens for målvogtere omfatter komplet analyse af offensive trusler, hvilket giver målmanden mulighed for at aflæse positionering og trusselsniveau for hvert angreb, inden han aktivt styrer rebounds og dirigerer pucken væk fra farezonen.

  • En ny generation af hockey-broadcasting

En nydesignet broadcastpakke leverer et frisk nyt detaljeret og farverigt kommentatorspor til NHL 20 sammen med pointtavler, overlejringer og bevægelsesgrafik, der har fået en overhaling. Det hele er udviklet for at sætte dig i centrum for spillets største øjeblikke. Se dine mest mindeværdige spil komme til live i nye højdepunkter med Play Of The Game, der er designet til at stille dine bedste færdigheder til skue for dine holdkammerater og dine modstandere

  • Ny tilstand og nye ikoner i Hockey Ultimate Team

Hockey Ultimate Team introducerer en ny måde at spille på i Squad Battles, fansenes favorittilstand fra EA SPORTS FIFA, der giver dig mulighed for at konkurrere og optjene store belønninger i offlinekampe. Nye modstandere opdateres hver dag og inkluderer ugentlige Featured Squads, der er sammensat af NHL-spillere, hotte musikalske kunstnere, hockey-influencere og superstjerner fra andre større sportsgrene. Squad Battles introducerer en helt ny måde at konkurrere, optjene og samle dit drømmehold på, når du tager udfordringen op mod de bedste hold, der er sammensat af de største navne inden for sport og underholdning.

Hockey Ultimate Team kan også byde velkommen til en ny spillerliste med spilbare hockeyikoner, der fører det samlede antal ikoner, der kan samles og spilles, op på over 400.

  • Nye måder at spille med venner på

NHL 20 har fået en helt ny konkurrencespiltilstand: Eliminator. Eliminator er inspireret af battle royale-konkurrencer, hvor vinderen tager det hele, og er en ny måde at konkurrere på i NHL ONES og NHL THREES. Her går 81 spillere op mod hinanden i en turnering, hvor det handler om at overleve for at blive kronet som den ultimative vinder. Konkurrer alene i ONES Eliminator, eller gå sammen med venner i THREES Eliminator, hvor I forsøger at vinde fire eliminationsrunder i streg mod stadigt mere konkurrencedygtige modstandere for at opnå den ultimative praleret.

Endnu en nyhed i NHL 20 er sidste års udendørs fanfavorit ONES, der er åben for alle, som nu kan spilles i lokal multiplayer. Du og dine venner kan vælge fra en liste over jeres foretrukne NHL-elitespillere, som hver især har deres egen klassebaserede spillestil, og konkurrere på otte udendørs søer direkte fra sofaen i den ultimative partytilstand.

  • World of CHEL bliver større og større

En nyhed i World of CHEL er CHEL Challenges, som er ugentlige begivenheder i spillet på tværs af alle dine yndlingstilstande, der låser op for unikke tilpasningsbelønninger, figur-XP og meget mere. World of CHEL bygger videre på de robuste figurtilpasningsmuligheder, der blev introduceret i NHL 19, og byder nu på over 2.000 unikke tilpasningsgenstande, som du kan bruge til at skabe dit eget look og din egen spillestil – fra grej og udstyr til livsstilsbeklædning fra de største mærker inden for hockey. Fire nye udendørsbaner fører spillet til hidtil usete søer i fjerne vildmarker og ved byvartegn, der er inspireret af ikoniske steder.

Yderligere indhold

PRE-ORDER NHL 20 Standard Edition and receive:

  • Up to 2 HUT Choice Packs - Diamond Choice Packs x1 per month.
  • 1 World of CHEL Hockey Back (In-Game Item)

Dette produkt er tilgængeligt for forudbestilling online og afhentning i butik.


Hvordan fungerer det?

  • 1: Find det produkt du ønsker at forudbestille på gamestop.X og klik på den røde Click+Collect knap ved siden af produktet.
  • 2: Du skal så vælge den GameStop butik du gerne vil hente din forudbestilling hos og derefter betale et lille depositum.
  • 3: Når produktet er udgivet vil du kunne afhente det i din udvalgte butik.


Bemærk venligst, bundles er ikke tilgængelige via Click+Collect.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 09-00 – 17.00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 08:00 – 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.