Citadel: Forged with Fire GameStop Danmark
 

Kan du ikke finde det du leder efter? Prøv Avanceret søgning

Platforme
06-04-2020 18:34:36

Citadel: Forged with Fire  

by Blue Isle Publishing

Ikke bedømt endnu. Vær den første til at bedømme dette produkt!

Bedøm Nu!

Del

Del

Indbytnings kredit 50,00 kr Vilkår

Indbytning - vilkår og betingelser


Hvad er betingelserne for at indbytte software?

Nyt

279,20 kr Tjen points

Pris før 349,00 kr

 Har du travlt?   Collect In Store

Brugte

249,00 kr Tjen points

Pris før 299,00 kr

VIOLENCE

Nyt: 271501 Brugte: 271502

Action

01-11-2019

Du kan også lide ...

Nyt

Neverwinter Nights Enhanced Edition

PlayStation 4
mere
349,00 KR
Nyt

Shenmue III

PlayStation 4
mere
299,00 KR
Nyt

Star Wars™ Jedi: Fallen Order™

PlayStation 4
mere
299,00 KR
Brugte

Star Wars™ Jedi: Fallen Order™

PlayStation 4
mere
529,00 KR
Brugte

Terminator: Resistance

PlayStation 4
mere
399,00 KR
Tilbage til toppen

bonus

 20% off Select Software (While Stocks Last)

Gælder for: Nyt

Klik for at se alle produkterne!

Tilbage til toppen

Beskrivelse

Citadel: Forged With Fire er et stort, online sandbox RPG med elementer af magi, besværgelser og konflikter mellem kongeriger. Som nyligt udlært lærling i magiens kunst, skal du ud og undersøge Ignus farlige verden. Dit mål: Skab dig et navn og få berømmelse og magt blandt landets herskende familier.

Du har total frihed til at forfølge din egen skævne; udtænk planer og nar fjenden for at komme højere op ad rangstigen blandt venner og fjender, så du kan blive en berygtet jæger blandt andre spillere. Opbyg store og unikke slotte, tæm frygtelige vilddyr og besøg nye områder for at få viden om deres rige og interessante historie. Vejen til ultimativ magt og indflydelse skal du selv finde.

  • UDFORSK EN ENORM FANTASIVERDEN

Velkommen til Ignus magiske verden: Et område på 36 kvadratkilometer med store sletter, dybe skove, forrevne bjerge, sumpe og frossen tundra. Løft hver en sten mens du udforsker farlige huler og gamle ruiner, for at finde kraftfulde artefakter og afdække en rig historie, som går tusinder af år tilbage. Tag ud på en rejse gennem landet for at finde det perfekte sted til dig og dine allierede.

  • STUDÉR DE MYSTISKE KUNSTARTER

Bliv mester over en række kraftfulde trylleformularer. Gør dine egne valg blandt et stort udvalg af mystiske stave, magiske økser, stridskøller og hammere samt fortryllede stridshandsker.

  • SKAB ALLIANCER OG ET IMPERIUM

Spil sammen med andre Warlocks for at skabe en magtfuld alliance. Skab et hierarki af magt og design og sæt din egen alliances flag, del dine ressourcer for at bygge store slotte og gå sammen om at jage legendariske væsner. Før krig mod andre alliancer eller udtænk planer til at narre andre for at skabe kaos og selv komme tættere på magtens tinde.

  • KÆMP MOD LEGENDARISKE VILDDYR

Brug Pacify-formularen til at tæmme blodtørstige bæster og skab en hær af undersåtter. Tæmmede følgesvende opnår erfaring og vokser med dig, mens du rejser rundt i verden og sejre i kampe. Lav belejringer at fjendtlige fæstninger med horder af vilde orker, rid på heste og Direwolves for at rejse hurtigt gennem landskabet, eller send død ind over dine fjender fra ryggen af en drage!

  • BYG OG BESKYT EPISKE SLOTTE

Opfør dit drømmeslot med hundrevis af byggegenstande, som findes i en fleksibel bygge-editor, der er let at bruge, eller drag fordel af den dynamiske ødelæggelse og knus en andens slot. Gør din fæsting bedre med magiske strukturer såsom forsvarsskjolde, angrebstårne, manapools og respawn-sten. Lås op for nye befæstningsmaterialer, når du stiger i niveau: Med så mange materialer at arbejde med, er det kun din fantasi der sætter grænsen.

  • FIND EN ENDELØS VARIATION AF PLYNDRINGSGODS

Er du en gammel, skægget og klog Warlock, eller du en ung, ambitiøs og stærk Mage? Find din egen stil med et bredt udvalg af muligheder for tøj og våben. Find en endeløs variation blandt disse item stats med Citadels rige og dybe loot-system; hvert loot er forskelligt og sikrer, at du hele tiden får noget ud af at bekæmpe monstre og udforske dungeons.

  • FÅ EVNEN TIL AT FLYVE

Hvorfor gå når man kan flyve? Brug dine troldmandskræfter til at erobre himlen. Det er praktisk at rejse på din egen flyvende kost, og du kan tæmme flyvende følgesvende såsom drager og enorme ørne, eller bruge alkymi til at skabe potente eliksirer, så du kan flyve uden hverken en følgesvend eller en kost.

Dette produkt er tilgængeligt for forudbestilling online og afhentning i butik.


Hvordan fungerer det?

  • 1: Find det produkt du ønsker at forudbestille på gamestop.X og klik på den røde Click+Collect knap ved siden af produktet.
  • 2: Du skal så vælge den GameStop butik du gerne vil hente din forudbestilling hos og derefter betale et lille depositum.
  • 3: Når produktet er udgivet vil du kunne afhente det i din udvalgte butik.


Bemærk venligst, bundles er ikke tilgængelige via Click+Collect.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 09-00 – 17.00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 08:00 – 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.