Battlefield™ V GameStop Danmark
 

Kan du ikke finde det du leder efter? Prøv Avanceret søgning

Platforme
28-05-2020 02:36:33

Battlefield™ V  

by EA Electronic Arts

Aktuelt vurderet 4,67 ved 3 mennesker

Bedøm Nu!

Del

Del

Nyt

143,20 kr Tjen points

Pris før 179,00 kr

Pris før 399,00 kr

 Har du travlt?   Collect In Store

BADLANG
VIOLENCE

Nyt: 266527 Brugte: 266528

Shooter

20-11-2018

Du kan også lide ...

Nyt

Battlefield™ V Deluxe Edition

Xbox One
mere
229,00 KR
Nyt

DOOM® Eternal™

Xbox One
mere
549,00 KR
Nyt

DOOM® Eternal™ Deluxe Edition

Xbox One
mere
799,00 KR
Nyt

Fortnite Darkfire Bundle

Xbox One
mere
199,00 KR
Nyt

Call of Duty®: Modern Warfare®

Xbox One
mere
549,00 KR
Tilbage til toppen

bonus

 20% off New Xbox One Software (While Stocks Last)

Gælder for: Nyt

Klik for at se alle produkterne!

 20% off Used Xbox One Software (While Stocks Last)

Gælder for: Brugte

Klik for at se alle produkterne!

Tilbage til toppen

Beskrivelse

Træd ind i menneskehedens største konflikt med Battlefield™ V, når serien vender tilbage til rødderne med dette enestående portræt af 2. verdenskrig. Deltag i multiplayer med din gruppe, den kooperative spiltype Combined Arms, eller vær vidne til menneskeligt drama midt i verdensomspændende kamp i singleplayer War Stories. Omfatter nu også Firestorm - Battle Royale gentænkt til Battlefield.

Battlefield V Kapitel 5 – Stillehavskrigen

Vær med i invasionen af Stillehavet til lands, til vands og i luften, når USA og Japan træder ind på scenen i Battlefield V – Kapitel 5: Stillehavskrigen. Gør dig klar til dynamiske krigsoplevelser i de forskellige elementer, når de ustoppelige amerikanske styrker tørner sammen med det urokkelige japanske forsvar. Deltag i kampene på ikoniske slagmarker som Pacific Storm-banen og moderne udgaver af to klassikere: Iwo Jima og, fra december, Wake Island.

Kapitel 5: Stillehavskrigen indeholder:

 • Nye baner: Iwo Jima, Pacific Storm og, fra december, Wake Island.
 • Nye fraktioner: USA og Japan.
 • Nye våben, heriblandt M1 Garand og M1919A6.
 • Nye fartøjer, heriblandt M4 Sherman-kampvognen og F4U Corsair-flyet.
 • Nye stationære våben.
 • Nyt udstyr, heriblandt katanasværdet og flammekasteren, der kan samles op under kampen.
 • Nye kapitelbelønninger, heriblandt våben, soldatsæt, våbenoverflader og nærkampsvåben.
 • Firestorm – battle royale gentænkt til Battlefield – Dominér på den største Battlefield-bane nogensinde med episke våben og kampkøretøjer, mens en dødbringende ildring nærmer sig. Led efter udstyr, kæmp, og overlev for at være den sidste gruppe, der er tilbage.
 • Multiplayer med 64 spillere i dynamisk krig – Før din gruppe til sejr i multiplayer med nye oplevelser som den omfattende spiltype Grand Operations, eller prøv klassiske spiltyper som Conquest.
 • Combined Arms – Gå sammen med op til tre venner, og prøv at spille sammen i Combined Arms. I en serie missioner, der strækker sig over adskillige baner, vil du og din gruppe kæmpe mod AI-modstandere i forskellige udfordringer.
 • Spil ufortalte krigshistorier – Vær vidne til menneskeligt drama midt i verdensomspændende kamp i singleplayer War Stories. Stå på ski ned ad norske bjerge, når du infiltrerer forsyningslinjer med atomvåben, vær med ved frontlinjen med de franske koloniale tropper, eller bevæg dig bag fjendens linjer i Nordafrika med en bande udskud, der er sendt ud for at lave rav i den.
 • Tides of War – Alle kapitler indeholder en ny slagmark – Prøv nye slagmarker over hele verden for at se dit soldaterkompagni og udstyr udvikle sig i Battlefield V's livetjeneste. På denne rejse bliver nye Tides of War-kapitler ved med at udvikle spillet, give nye oplevelser og tage dig med på en rejse gennem Anden Verdenskrig.

Vigtig information

Yderligere indhold

Forudbestil Battlefield V for at få specielle bonusser – Få tidlig adgang til den åbne Battlefield V-beta, særlige opgaver , og et specielt soldater-sæt, som kan vælges blandt otte sæt i Battlefield V .

Dette produkt er tilgængeligt for forudbestilling online og afhentning i butik.


Hvordan fungerer det?

 • 1: Find det produkt du ønsker at forudbestille på gamestop.X og klik på den røde Click+Collect knap ved siden af produktet.
 • 2: Du skal så vælge den GameStop butik du gerne vil hente din forudbestilling hos og derefter betale et lille depositum.
 • 3: Når produktet er udgivet vil du kunne afhente det i din udvalgte butik.


Bemærk venligst, bundles er ikke tilgængelige via Click+Collect.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 09-00 – 17.00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 08:00 – 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.