LEGO® DC Super-Villians GameStop Danmark
 

Kan du ikke finde det du leder efter? Prøv Avanceret søgning

Platforme
21-01-2020 02:08:28

LEGO® DC Super-Villians  

by Warner Bros. Interactive

Aktuelt vurderet 2,00 ved 2 mennesker

Bedøm Nu!

Del

Del

Nyt

299,00 kr Tjen points

Pris før 449,00 kr

 Har du travlt?   Collect In Store

FEAR
VIOLENCE

Nyt: 267276 Brugte: 267277 Brugte: 268167

Action

19-10-2018

Du kan også lide ...

Nyt

Jumanji™ The Video Game

Xbox One
mere
299,00 KR
Nyt

Indivisible

Xbox One
mere
299,00 KR
Nyt

My Time at Portia

Xbox One
mere
299,00 KR
Brugte

My Time at Portia

Xbox One
mere
249,00 KR
Nyt

The Lego Movie 2 Videogame

Xbox One
mere
299,00 KR
Tilbage til toppen

Beskrivelse

Begiv dig ud på et helt nyt LEGO-eventyr og bliv den bedste skurk universet har set i LEGO DC Super-Villains.
For første gang giver et LEGO-spil spillerne mulighed for at spille som en superskurk hele spillet igennem, give los for nedrige tossestreger og forvolde ravage i en actionfyldt, løssluppen historie skrevet i samarbejde med DC Comics. Iscenesat i en vidtrækkende, åben oplevelsesverden inden for DC-universet, er Justice League forsvundet, hvilket overlader Jordens beskyttelse til deres modstykker fra et parallelt univers, der kalder sig selv 'Justice Syndicate'. Nogle gange kræver det mere end en superhelt at få jobbet gjort, og det er op til spilleren og en forrykt gruppe udskud at afsløre Jordens nye, mærkelige, wannabe-superheltes hensigter. Sammen med berømte superskurke: Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro og utallige andre fra Injustice League, drager spillerne ud på et storslået eventyr for at sikre, at deres skurkagtighed forbliver uovertruffen.

  • Det er godt at være slem

Injustice League siger ikke god for næstbedst, når det kommer til skurkagtighed. Aldrig har spillerne vovet sig igennem LEGO-universet fra en skurks unikke perspektiv. Ved at favne deres indre superskurk, vil spillerne bekæmpe modstandere, løse gåder og overvinde forhindringer ved hjælp af gale streger og taktik, der opleves bedst ved at være et af de slemme elementer.

  • Specialfremstillede Superskurke

Spillerne fremstiller deres egen unikke superskurk i starten af spillet eller vælger mellem præfabrikerede skurkefigurer, som bliver hovedperson og centrum i historien. Udseendet, stilen, evnerne og skurkens baggrundshistorie kan personaliseres. Spillerne låser op for nye evner, kræfter og elementer til personalisering, mens de vinder indpas i historien.

  • Ustyrlig morsom DC Comics-historie

Spillerne må bekæmpe ondt med ondt hele vejen igennem en original, humoristisk historie skrevet i samarbejde med DC Comics. Uanset om det er graffitimaleri på byens mure eller ved hjælp af frygtgifte for at skræmme figurer i nærheden og chokere dem, har superskurkene fuld bemyndigelse til at bruge samtlige tricks i deres arsenal for at stoppe Justice Syndicates onde plan.

  • Nye scenarier at udforske

Spillets vigtigste midtpunkt er i Gotham City og Metropolis, og omfatter andre DC Comics-scenarier og landemærker, herunder Smallville, Hall of Doom, Hall of Justice og Justice League Watchtower.

  • Slut jer sammen via samarbejdsspil

Venner og familie kan til enhver tid slutte sig til spillet ved hjælp af oplevelser med lokalt samarbejde for to spillere. Spillerne kan slutte sig sammen i storstilede afslutningsslag og mere.

  • Forbrydercentralbegivenheder

Ledet af separate helte og skurke giver forbrydercentralbegivenheder spillerne mulighed for at gøre et godt kup sammen med andre skurke eller nedkæmpe de onde i heroiske missioner.

Dette produkt er tilgængeligt for forudbestilling online og afhentning i butik.


Hvordan fungerer det?

  • 1: Find det produkt du ønsker at forudbestille på gamestop.X og klik på den røde Click+Collect knap ved siden af produktet.
  • 2: Du skal så vælge den GameStop butik du gerne vil hente din forudbestilling hos og derefter betale et lille depositum.
  • 3: Når produktet er udgivet vil du kunne afhente det i din udvalgte butik.


Bemærk venligst, bundles er ikke tilgængelige via Click+Collect.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 09-00 – 17.00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 08:00 – 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.