NHL® 19 GameStop Danmark
 

Kan du ikke finde det du leder efter? Prøv Avanceret søgning

Platforme
28-05-2020 01:22:31

NHL® 19  

by EA Electronic Arts

Ikke bedømt endnu. Vær den første til at bedømme dette produkt!

Bedøm Nu!

Del

Del

Nyt

199,20 kr Tjen points

Pris før 249,00 kr

Pris før 399,00 kr

 Har du travlt?   Collect In Store

VIOLENCE

Nyt: 268457 Brugte: 268458

Sports

14-09-2018

Du kan også lide ...

Nyt

NHL® 20

Xbox One
mere
229,00 KR
Brugte

NHL® 20

Xbox One
mere
549,00 KR
Nyt

Steep™ Winter Games Edition

Xbox One
mere
99,00 KR
Nyt

NHL 18

Xbox One
mere
99,00 KR
Brugte

NHL 18

Xbox One
mere
199,00 KR
Tilbage til toppen

bonus

 20% off New Xbox One Software (While Stocks Last)

Gælder for: Nyt

Klik for at se alle produkterne!

Tilbage til toppen

Beskrivelse

I NHL® 19 vender ishockey-sporten tilbage til sine rødder ved at flytte kampene udenfor. Spil på udendørs ishockeybaner, og bevæg dig fra søen til de professionelles rækker i både nye og velkendte spiltyper. Dyst med og mod over 200 af de største hockeylegender - heriblandt Wayne Gretzky. Teknologien bag spillet er den banebrydende Real Player Motion Tech. RPM Tech leverer eksplosivt skøjteløb på grænsen af det mulige med hurtigere acceleration og større responsivitet. Et nyt fysisk kollisionssystem tilføjer også større og vildere tacklinger.

Introducerer World of CHEL - en helt ny spilcentral med både nye og velkendte skab-en-figur-spiltyper, der samles under ét belønningssystem. Design din figur, og gør fremskridt for at opnå særligt udstyr og mere end 900 nye tøjtilpasningsmuligheder - heriblandt livsstilstøj som hættetrøjer, jakker, vinterstriktøj og meget andet. Lad din personlighed skinne igennem og sæt dit eget præg på spillet med helt nye spillerklasser og unikke spilleregenskaber, der giver dig friheden til at se, føle og spille, som du vil.

  • Legenderne er ankommet

NHL® 19 introducerer mere end 200 legender fra en række af ishockeyhistoriens forskellige æraer. Spil med eller mod sportens største spillere - inklusive Wayne Gretzky. NHL® 19 introducerer også Hero Teams, der kombinerer de bedste spillere fra både for- og nutiden for at skabe de ultimative fantasi-dueller mellem vore dages superstjerner og gårsdagens legender. Både i singleplayer- og multiplayer-spiltyper har du nu ishockeyhistorien i dine hænder med mulighed for at spille, samarbejde og konkurrere som de bedste af de bedste.

  • Eksplosivt skøjteløb på grænsen af det mulige

Den banebrydende spilanimationsteknologi, Real Player Motion Tech, kommer til EA SPORTS NHL. RPM Tech leverer eksplosivt skøjteløb på grænsen af det mulige og sikrer både større kontrol, acceleration og responsivitet frem og tilbage over isen. RPM Tech kombineres med helt ny, fysisk kollisionsteknologi, der sikrer, at de vilde tacklinger virker mere realistiske, varierede og tilfredsstillende. NHL® 19 ser bedre ud, er bedre at spille og føles bedre takket været to helt nye teknologiske systemer, der leverer en mere komplet oplevelse på isen.

Velkommen til verden udenfor

  • Ishockeysporten vender tilbage til sine rødder ved at flytte kampene tilbage til søerne. For første gang i seriens historie kan du glide ud på søerne og konkurrere i EA SPORTS Hockey League, NHL THREES, Play Now og de helt nye spiltyper NHL ONES og Pro-Am. I NHL ONES konkurrerer du og to andre spillere i en åben 1-mod-1-mod-1 slagudveksling. Vis dine evner og din kreativitet uden regler, pauser eller begrænsninger. Vind de åbne kampe for at gå videre til nye udendørslokationer og blive kongen af isen.

Udtryk dig selv med nye justeringsmuligheder

  • NHL® 19 introducerer mere end 900 helt nye justeringsmuligheder, når du skaber din egen figur. Dermed får du frihed til at skabe og udtrykke dig selv på isen som aldrig før. For første gang kan du skabe et unikt look inspireret af ishockey-sporten på søerne med livsstilsudstyr og -tøj - inklusive hættetrøjer, jakker, parkaer, striktøj og meget andet. Udtryk dig selv med modige designs og farver, som viser din personlighed. Nye spillestil-klasser og personlige træk lader dig også justere den måde, du optræder på isen. NHL 19 giver dig frihed til at skabe og konkurrere som den spiller, du altid har ønsket at være.

World of CHEL

  • World of CHEL er en videreudvikling af den populære EA SPORTS Hockey League og introducerer et samlet fremskridts- og justeringssystem til din hjemmelavede figur på tværs af både nye og velkendte spiltyper. Nu kan du optjene justeringsudstyr og tilføje unikke specialiseringstræk til din figur og dermed påvirke spillestilen på tværs af hele World of CHEL - inklusive NHL THREES Drop-in, NHL ONES, Pro-Am og EASHL. Der har aldrig tidligere været så mange muligheder for at justere dit udseende, dine evner og din spillestil, mens du samarbejder og konkurrerer med vennerne.

Dette produkt er tilgængeligt for forudbestilling online og afhentning i butik.


Hvordan fungerer det?

  • 1: Find det produkt du ønsker at forudbestille på gamestop.X og klik på den røde Click+Collect knap ved siden af produktet.
  • 2: Du skal så vælge den GameStop butik du gerne vil hente din forudbestilling hos og derefter betale et lille depositum.
  • 3: Når produktet er udgivet vil du kunne afhente det i din udvalgte butik.


Bemærk venligst, bundles er ikke tilgængelige via Click+Collect.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 09-00 – 17.00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 08:00 – 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.