Madden NFL 20 GameStop Danmark
 

Kan du ikke finde det du leder efter? Prøv Avanceret søgning

Platforme
21-01-2020 23:18:17

Madden NFL 20  

by EA Electronic Arts

Ikke bedømt endnu. Vær den første til at bedømme dette produkt!

Bedøm Nu!

Del

Del

Indbytnings kredit 150,00 kr Vilkår

Indbytning - vilkår og betingelser


Hvad er betingelserne for at indbytte software?

Nyt

299,00 kr Tjen points

Pris før 399,00 kr

 Har du travlt?   Collect In Store

IN-GAME PURCHASES

Nyt: 270872 Brugte: 270873

Sports

02-08-2019

Du kan også lide ...

Nyt

Fifa 20

Xbox One
mere
399,00 KR
Brugte

Fifa 20

Xbox One
mere
499,00 KR
Nyt

Fifa 20 Champions Edition

Xbox One
mere
649,00 KR
DLC

Borderlands 3 Season Pass til Xbox One

Xbox One
mere
368,00 KR
Nyt

eFootball PES 2020

Xbox One
mere
499,00 KR
Tilbage til toppen

bonus

 January Sale - Get 3 for 2 on Used PS4, Xbox One & Switch Games

Gælder for: Brugte

Klik for at se alle produkterne!

Tilbage til toppen

Beskrivelse

Spil som en NFL-superstjerne i Madden NFL 20.

Du er stjernen på holdet, og alt, hvad du gør, har betydning for din rejse mod NFL-stjernerne i "FACE OF THE FRANCHISE: QB1". Superstar X-Factor - Oplev følelsen, intensiteten og kraften fra NFL's superstjerner med "SUPERSTAR X-FACTOR", et helt nyt fremgangssystem med teknikker, færdigheder og særlige evner til de vildeste NFL-superstjerner, så der er endnu mere strategi og spænding i hver kamp.

SPILTYPER

 • Face of the Franchise: QB1 - Du er stjernen på holdet, og alt, hvad du gør, har betydning for din rejse mod NFL-stjernerne. Skab din egen college-quarterback, spil i College Football National Championship, og deltag i NFL Combine, så du kan prøve lykken i den årlige NFL Draft. Så kan du blive superstjerne på et NFL-hold i en ny og personlig karrierespiltype, der har dig i centrum. Når du har valgt et hold, kan du prøve Maddens nye Scenario Engine, der danner personlige og spilbare scenarier, begivenheder og dynamiske udfordringer, som opbygger historien bag din unikke NFL-karriere.
 • Franchise - Oplev en hel NFL-karriere som spiller, træner eller ejer, hvor du sætter dit præg på historien. Spil alene eller i online-ligaer sammen med andre. Dyst med op til 32 hold på rejsen mod at blive et Super Bowl-dynasti. Komplet med Pro Bowl-kamp og årlige udmærkelser.
 • Ultimate Team - Kast dig ud i den ultimative fantasy-holdopbygning i NFL med dine yndlingsspillere fra både fortid og nutid. Spil kampe, vind belønninger, og opgradér dit hold med sjove og gribende daglige udfordringer og live-indhold fra NFL året rundt.
 • Exhibition - Spil online og offline (både single- og multiplayer) mod andre, eller spil offline mod AI'en. Vælg selv dine spilindstillinger, inkl. kampvarighed, regler, stadium og uniformer.

GAMEPLAY

 • Superstar X-Factor - Oplev følelsen, intensiteten og kraften fra NFL's superstjerner med Superstar X-Factor. Det er et helt nyt fremskridtssystem for færdigheder, der giver særlige evner til de vildeste NFL-superstjerner, når bestemte mål nås under kampene. NFL's stjerner bliver virkelig vækket til live med autentiske personligheder og rigtige spillerbevægelser i Madden NFL 20. Du får fuld kontrol over spillerudvikling med nye tilpasningsmuligheder af spillerevner.
 • Unikke Playbooks - Hvert holds Playbook er nu kalibreret til at være endnu mere unik og have endnu mere variation i både den overordnede spilplan og i de taktiske valg på banen.
 • Option-spil til løb og kast - Du kan nu vælge option-spil, så spiloplevelsen bliver endnu mere som virkelighedens NFL.
 • Træner på banen - Gør din Madden-spiller bedre med dette omfattende, moderne undervisningssystem, der introducerer nye spilmekanikker over tid, efterhånden som du gør fremskridt i spillet.
 • Ny pump fake-mekanik - Du kan nu lave en pump fake til en receiver for at snyde forsvarsspilleren ved at dobbeltklikke med den nye mulighed for at annullere kast.
 • NFL Pro Bowl - Spil i den årlige Pro Bowl-kamp i Franchise og Face of the Franchise: QB1 sammen med alle stjernerne fra AFC og NFC.
 • Superstjerne-spilkald - Spilkald er skræddersyet til dit holds superstjerner, så du hurtigt kan få dine bedste spillere ind i kampen.
 • Nye fejringer - Der er mere end 20 nye TD- og første down-fejringer, så de vildeste spil kan blive fejret med manér.

Yderligere indhold

Forudbestil nu for at få:

 • 5 Gold Team Fantasy Packs
 • Frit valg mellem 1 af 32 Elite-spillere fra dit foretrukne NFL-hold i Madden Ultimate Team
 • Frit valg af 1 unik superstjerne-evne til din spiller i "Face of the Franchise: QB1"

Dette produkt er tilgængeligt for forudbestilling online og afhentning i butik.


Hvordan fungerer det?

 • 1: Find det produkt du ønsker at forudbestille på gamestop.X og klik på den røde Click+Collect knap ved siden af produktet.
 • 2: Du skal så vælge den GameStop butik du gerne vil hente din forudbestilling hos og derefter betale et lille depositum.
 • 3: Når produktet er udgivet vil du kunne afhente det i din udvalgte butik.


Bemærk venligst, bundles er ikke tilgængelige via Click+Collect.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 09-00 – 17.00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.

Bemærk venligst: Dette er et digital produkt. Dette produkt vil blive leveret i form af en kode til indløsning og du kan finde denne på ”Mine ordrer” delen af hjemmesiden.


Alle ordrer for digitale produkter tjekkes manuelt af vores team inden de godkendes.


Hvis din ordre er placeret udenfor normale kontortider hhv. 08:00 – 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke din ordre. Efterfølgende vil din ordre blive sendt med det samme.


Bemærk venligst: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke ombyttes når ordren er gennemført.